Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ

*** Η ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ ξεκινάει την Παρασκευή 28 Ιουνίου την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
*** Με την αγορά εξασφαλίζεις τη θέση σου για όλους τους αγώνες της Super League, Play Off και Κύπελλο Ελλάδας.
 *** Η Διοίκηση της ΠΑΕ διατήρησε τις ίδιες τιμές σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο προσθέτοντας τους αγώνες Play off πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας.
*** Η κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΟ μετονομάζεται σε κατηγορία ΜΑΘΗΤΙΚΟ όπως και η ηλικία των 14 ετών αυξάνεται στα 17. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας, Πιστοποιητικού Γέννησης κτλ.
*** Οι περσινοί κάτοχοι (αγωνιστική περίοδος 2018-2019) έχουν την δυνατότητα ανανέωσης της θέσης τους έως τις 20 Ιουλίου 2019. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας οι θέσεις είναι ελεύθερες προς πώληση.
*** Για την αγορά της κάρτας μέλους απαιτείται  η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμός ΑΜΚΑ καθώς και πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης.
*** Για τις κατηγορίες εισιτηρίων ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ και ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ υπάρχει έκπτωση 15% σε όλες τις θύρες (εκτός της θύρας Β). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση αποδεικτικού δικαιολογητικού. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η πώληση των συγκεκριμένων κατηγοριών δεν πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.
*** Για άλλη μια χρονιά στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει πως η είσοδος για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι δωρεάν.
*** Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 25410-24466 και 25410-22986

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου