Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ


Συνέχεια των τηλεσυναντήσεων
Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 συνεχίστηκαν οι τηλεσυναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ με τους συλλόγους.
Η 20η τηλεσυνάντηση που πραγματοποιήθηκε ήταν με το Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης «Ο Άγιος Στυλιανός». Συμμετείχαν 7 μέλη από το σύλλογο και 6 από την Ε.Γ. της ΟΠΟΤΤΕ.
Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ έκανε την εισήγηση εκ μέρους τους Δ.Σ και επισήμανε την προσπάθεια όλων για συνεχή επαφή με όλους τους συλλόγους. Στη συνέχεια έκανε μια ανασκόπηση των ενεργειών, των συναντήσεων και των παρεμβάσεων της ΟΠΟΤΤΕ μέσω επιστολών, είτε τηλεσυναντήσεων αλλά και δια ζώσης επαφές. Μίλησε ιδιαίτερα για τις συναντήσεις στην Αθήνα με υπουργεία και κόμματα και ενημέρωσε για τις επόμενες συναντήσεις.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου αφού έκανε την παρουσίαση των μελών του Δ.Σ και των θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο, των εκπτώσεων, τα δημοτικά τέλη, τα ΚΤΕΛ και όλων των δράσεων του συλλόγου. Η τηλεσυνάντηση έκλεισε με την ευχή εκ μέρους της ΟΠΟΤΤΕ, οι τρίτεκνοι να μην αναλωθούν στην εσωστρέφεια, αλλά ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διεκδικήσουν –και έτσι μόνο θα κερδίσουν-τη δημογραφική ανάκαμψη του τόπου, τα δίκαια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου