Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος εκκλησιασμός και η καθιερωμένη αρτοκλασία στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού στο ορεινό χωριό της Ξάνθης, Ωραίο. Ήταν ο πρώτος εκκλησιασμός που έγινε στο χωριό από την αρχή της πανδημίας και εφαρμόστηκαν  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.).       

   Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο Γραμματέας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. Δημαράς Δημοσθένης. Γενικότερα η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική για τα δεδομένα της εποχής και ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο τοπικό καφενείο.

   Ευχαριστούμε θερμά τους ιεροψάλτες κ.κ. Κραβαρίτη Κωνσταντίνο και Μπατζάκη Κυριάκο που συμμετείχαν εθελοντικά, το Τουριστικό Γραφείο ΚΤΕΛ Ξάνθης για την δωρεάν παραχώρηση του λεωφορείου που ήταν απαραίτητο για την μετακίνηση του κόσμου, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ωραίου κ. Κίρατζη Χουσεΐν που βοήθησε στον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. αλλά και όλους τους ευγενικούς κατοίκους του χωριού που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια όπως πάντα. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου