Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ)


   Ο Σύλλογος αγόρασε με δικά του έξοδα  και μοίρασε σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του χωρίς εισοδηματικά κριτήρια συνολικά 6 τόνους πατάτες. Η διανομή ολοκληρώθηκε σε τέσσερεις ημέρες (25/4, 27/4, 28/4 και 8/5).

   Επιπλέον λίγο πριν το Πάσχα σε συνεργασία με την Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου δόθηκαν σε 20 οικογένειες δωροεπιταγές αξίας 30 ευρώ για το σουπερμάρκετ Μασούτης ενώ με την αρωγή της Ενορίας του Αγίου Ελευθερίου άλλες 10 οικογένειες έλαβαν είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής.

   Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώσαμε είχε κι αυτή επιτυχία και τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν σε 15 οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.

   Τέλος, επιτύχαμε την συνέχιση για άλλους έξι μήνες του επισιτιστικού προγράμματος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου στα πλαίσια του οποίου έχουμε την δυνατότητα να βοηθάμε 58 οικογένειες χαμηλού εισοδήματος με ανήλικα παιδιά.        

   Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στην Ενορία του Αγίου Ελευθερίου αλλά και σε  όλους εσάς που συνεισφέρατε στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η βοήθεια που λάβαμε είναι πολύτιμη!

   Εμείς θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  ώστε να βοηθήσουμε όσες περισσότερες οικογένειες είναι δυνατό, ενώ στα σχέδια μας είναι να μοιράσουμε σε  όλα τα μέλη μας και άλλα προϊόντα εκτός από τις πατάτες.     






 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου