Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

 Ονομάζομαι Πινάτσης Παναγιώτης και είμαι πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων τέκνων. Επίσης, είμαι Φροντιστής Μαθηματικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διδακτική και μεθοδολογία των μαθηματικών (υπότροφος του ΙΚΥ) με πολυετή πείρα και επιτυχίες. Για περισσότερες πληροφορίες για εμένα και τη δουλειά μου μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μου  www.mathimatikiskepsi.gr (Μαθηματική Σκέψη). Ασχολούμαι με διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και παρουσιάζω σήμερα, λόγω και της ιδιότητας του πολυτέκνου  που κατέχω, δύο προσφορές για όλες τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που έχουν παιδιά σε οποιαδήποτε σχολική τάξη:

1) Για ιδιαίτερο (ένα άτομο) από αρχική τιμή 17,50 € τη διδακτική ώρα προσφέρω με έκπτωση 31,43% νέα τιμή 12 € τη διδακτική ώρα

2) Για δύο άτομα από αρχική τιμή 17,50 € τη διδακτική ώρα προσφέρω με έκπτωση 48,57% νέα τιμή 9 € τη διδακτική ώρα έκαστος

Για τα αδέλφια επιπλέον έκπτωση 10%. 

Για όσους ενδιαφέρονται για διαδικτυακά ιδιαίτερα (1-2 μαθητές) μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο info@mathimatikiskepsi.gr ή στο τηλέφωνο 6995229973 για ένα δωρεάν μάθημα, όπου θα διαπιστώσουν τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος και την ακολουθούμενη μέθοδο διδασκαλίας, ώστε να είναι σε θέση να τη συγκρίνουν με τους παραδοσιακούς τρόπους διεξαγωγής ενός μαθήματος και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. 

Σας επισυνάπτω το φυλλάδιο της προσφοράς ως αρχείο jpg (εικόνα), έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να το ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας.

Θα χαρώ ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσω και να λύσω οποιαδήποτε απορία σας.

Φιλικά,

Πινάτσης Παναγιώτης

Μαθηματικός Μed 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου