Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ

  Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους στα μαθήματα και συγκεκριμένα

τους μαθητές των γυμνασίων που βαθμολογήθηκαν με βαθμό Άριστα (δηλαδή 18,5 και μεγαλύτερο),

τους μαθητές των λυκείων που βαθμολογήθηκαν με βαθμό Άριστα (δηλαδή 18 και μεγαλύτερο),

τους μαθητές που μέσω πανελληνίων πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, Στρατιωτικές Σχολές, Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού κτλ.)

αλλά και τους μαθητές που μέσω μηχανογραφικού πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια ΙΕΚ. 

Επιπλέον για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε βραβείο στην μνήμη του εκλιπόντα Αραμπατζή Κωνσταντίνου που διατέλεσε για σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης. Το βραβείο αυτό θα δίνεται κάθε χρόνο στον μαθητή με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.  

Συνολικά φέτος βραβεύτηκαν 29 παιδιά γυμνασίου, 46 παιδιά λυκείου, 1 παιδί για εισαγωγή σε ΙΕΚ, 19 παιδιά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, και 1 για την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής, δηλαδή οι βραβεύσεις συνολικά αφορούσαν

96 παιδιά από τρίτεκνες οικογένειες που είναι μέλη του συλλόγου μας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, του πλήθους των παιδιών αλλά και των γενικότερων περιορισμών δεν έγινε κάποια ανοιχτή εκδήλωση αλλά τα παιδιά προσήλθαν κατά ομάδες κατόπιν ραντεβού στα γραφεία του συλλόγου όπου έγιναν οι βραβεύσεις. Εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με γνώμονα την προστασία όλων μας.  

Για τους ίδιους λόγους η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου έγινε στις 3/1 με συμμετοχή μόνο των μελών του Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων μας στην ΟΠΟΤΤΕ.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις βραβεύσεις. 

 









 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου