Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Την Τετάρτη 19/7 ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης Αθ. Γανίδης συμμετείχε σε αντιπροσωπία Συλλόγων Τριτέκνων της Βορείου Ελλάδας μαζί με τους προέδρους Θεσσαλονίκης Στ. Τσούλια, Σερρών Ν. Παπανίκο και Χαλκιδικής (Προποντίδας) Πην. Καραγιάννη σε συνάντηση στο πρώην Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν η πρώτη από εκπροσώπους Τριτέκνων και μέλη της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) με Υπουργό της νέας κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πάγιο κύριο αίτημά μας δηλαδή η εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους, το θέμα της έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η επαναφορά του επιδόματος τριτέκνων - πολύτεκνων, η μοριοδότηση των τριτέκνων σε όλους τους διαγωνισμούς και τις μεταθέσεις τους, η λειτουργία του νέου Υπουργείου Δημογραφικής Πολιτικής με αρμοδιότητες και προϋπολογισμό, η επιχορήγηση των συλλόγων κ.τ.λ.

Κατατέθηκαν έγγραφα της ομοσπονδίας ΟΠΟΤΤΕ με τις θέσεις για την επίλυση προβλημάτων που μας απασχολούν αλλά και προτάσεις νόμων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνάντηση.

 








 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου