Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ 26/11/2023

   Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 8:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος εορταστικός εκκλησιασμός και η καθιερωμένη αρτοκλασία στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού στο ορεινό χωριό της Ξάνθης, Ωραίο. Στον εκκλησιασμό  μεταξύ άλλων  παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του Δ' ΣΣ, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης κ. Κουτσαιμάνης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ξάνθης κ. Καραπιπέρης Θεοφάνης, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας κ. Κιοσσές Ηλίας, μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, της ΕΑΑΣ Ξάνθης αλλά και πλήθος κόσμου.

Γενικότερα, σημαντική ήταν η συμμετοχή του κόσμου ενώ θα πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι ήρθαν και εκδρομείς από την Καβάλα για να γιορτάσουν μαζί μας την γιορτή του Αγίου Στυλιανού. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την μετακίνηση χρειάστηκαν συνολικά τέσσερα λεωφορεία εκτός των Ι.Χ.

Ευχαριστούμε  όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους τους ευγενικούς κατοίκους του χωριού που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια όπως πάντα.  

Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό ακολούθησε δεξίωση στο τοπικό καφενείο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον εορτασμό.












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου