Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και ελπίδας. Στο πνεύμα  αυτό και συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο μας την Τετάρτη 22/12 πραγματοποιήσαμε τις παρακάτω δράσεις με ωφελούμενες οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων που χρειάζονται βοήθεια:

1.      Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα της ΕΕΕ (Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών) σε 58 οικογένειες με τρία ανήλικα παιδιά και χαμηλά εισοδήματα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει παραταθεί για δυο ακόμη μήνες (Ιανουάριο και Φεβρουάριο) με τους ίδιους δικαιούχους.

2.      Διανομή σε 20 οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων δωροεπιταγών αξίας 30 ευρώ για αγορά προϊόντων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Τις επιταγές μας τις χορήγησε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

3.      Διανομή δεμάτων τροφίμων σε 12 οικογένειες. Τα τρόφιμα αυτά συγκεντρώθηκαν από προσφορά του Δήμου Ξάνθης, από δωρεές  ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και από χρήματα  του συλλόγου μας.  

4.      Διανομή δεμάτων τροφίμων σε 5 οικογένειες χαμηλού εισοδήματος από χορηγία της ΟΔΙΑΚ ( Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων)

Όλες οι παραπάνω δράσεις αφορούσαν συνολικά 95 οικογένειες και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με  νέες ανάλογες διανομές και το νέο έτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο μας

Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Τον Δήμο Ξάνθης

Την Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων

Αλλά και όλους αυτούς που ανώνυμα συνεισέφεραν με τις προσφορές τους στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που κάνουμε. 

   Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχίζεται όλο το έτος και επομένως όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να προσφέρετε, στα γραφεία του συλλόγου μας στην Λευκίππου 1-3 (στον πρώην Οργανισμό Καπνού) στο ισόγειο, στις ώρες λειτουργίας μας, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

   Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι τα γραφεία μας λόγω των εορτών θα λειτουργήσουν ξανά από την Δευτέρα 10/01/2022. 
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου