Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε οικογένειες τριτέκνων που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας ολοκληρώσαμε τις παρακάτω δράσεις μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

1.      Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα της ΕΕΕ (Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών) σε 58 οικογένειες με τρία ανήλικα παιδιά και χαμηλά εισοδήματα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί και προσπαθούμε να επιτύχουμε παράταση για ένα ακόμα έτος με νέους δικαιούχους.

2.      Διανομή σε 25 οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων δωροεπιταγών αξίας 30 ευρώ για αγορά προϊόντων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Τις επιταγές χορήγησε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

3.      Διανομή δεμάτων τροφίμων σε 10 οικογένειες. Τα τρόφιμα αυτά συγκεντρώθηκαν από προσφορά του Δήμου Ξάνθης, από προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, από δωρεές  ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και από χρήματα  του συλλόγου μας. 

Όλες οι παραπάνω δράσεις αφορούσαν συνολικά 93 οικογένειες και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με  νέες ανάλογες διανομές κατά την διάρκεια  του έτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο μας

Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Τον Δήμο Ξάνθης

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Αλλά και όλους αυτούς που ανώνυμα συνεισέφεραν με τις προσφορές τους στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που κάνουμε. 

   Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχίζεται όλο το έτος και επομένως όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να προσφέρετε, στα γραφεία του συλλόγου μας στην Λευκίππου 1-3 (στον πρώην Οργανισμό Καπνού) στο ισόγειο, στις ώρες λειτουργίας μας, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

   Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι τα γραφεία μας θα λειτουργήσουν ξανά από την Πέμπτη 05/05/2022. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου