Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ

   Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος εορταστικός εκκλησιασμός και η καθιερωμένη αρτοκλασία στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού στο ορεινό χωριό της Ξάνθης, Ωραίο. Στον εκκλησιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ενώ μεταξύ άλλων  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Μπούτος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Ξάνθης κ. Χατζηγεωργίου Δημήτριος, μέλη της ΕΑΑΣ Ξάνθης, αντιπροσωπίες από τις γειτονικές στρατιωτικές μονάδες αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Γενικότερα, σημαντική ήταν η συμμετοχή του κόσμου ενώ θα πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι ήρθαν και εκδρομείς από την Καβάλα για να γιορτάσουν μαζί μας την γιορτή του Αγίου Στυλιανού.

Ευχαριστούμε  όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους τους ευγενικούς κατοίκους του χωριού που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια όπως πάντα.  

Η Θεία Λειτουργία προβλήθηκε για πρώτη φορά ζωντανά, διαδικτυακά μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

Αμέσως μετά τον εκκλησιασμό ακολούθησε δεξίωση στο τοπικό καφενείο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον εορτασμό. 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου