Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)


 

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ)  μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Λένας Μπινάκη Μαρμαριτσάκη,  συνήλθε εκτάκτως  στο  άκουσμα της είδησης .

«Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να πάρει την πριγκίπισσά μας.  Ξέρουμε ότι θα μας λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της».

Η Λένα Μας έφυγε από τη ζωή, έχοντας γράψει τη δική της ιστορία στο Τριτεκνικό κίνημα , τόσο ως Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων  Χανίων όσο και  ως  Αντιπρόσωπος στην ΟΠΟΤΤΕ με παρουσία  σε όλα τα συνέδρια και αγώνες της  ΟΠΟΤΤΕ.   Η προσφορά της ήταν ανεκτίμητη.

Επίσης  η Λένα ήταν πρόεδρος του συλλόγου κομμωτών νομού Χανίων και εκτός από μια πολύ καλή επαγγελματίας ήταν και ένας πολύ ζεστός άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, δραστήρια με όρεξη να προσφέρει, ενεργό μέλος της κοινωνίας και συμμετοχή στα κοινά. Η εκλιπούσα προσέφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στο Σωματείο και στην Ομοσπονδία .

Η είδηση του θανάτου της πέφτει σαν κεραυνός στα αυτιά όσων τη γνώριζαν προκαλώντας θλίψη στην κοινωνία των Χανίων αλλά σε όλους τους τρίτεκνους σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

 Η Διοίκηση της  ΟΠΟΤΤΕ εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ελένης Μαρμαριτσάκη

Αποφασίστηκε :

1.     Αντιπροσωπεία  της ΟΠΟΤΤΕ να παραστεί   στην εξόδιο ακολουθία.

2.     Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

3.      Να κατατεθεί στεφάνι.

4.-   Να κατατεθεί ποσό  σε ίδρυμα της πόλης  

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ  και  ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Λένα  Μας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου