Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Θέλει αρετή και τόλμη...ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΟΤΤΕ

 

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της  ΟΠΟΤΤΕ , μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων και αντιπρόσωποι,  σας στέλνουμε την  επιστολή   της ΟΠΟΤΤΕ  προς  τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη  για  ενημέρωσή  σας .

Παρόμοια επιστολή στάλθηκε σε όλους του αρχηγούς  κομμάτων .

 Καλή Χρονιά  με  Υγεία ,    να είστε  όλοι καλά

 

Ακολουθεί η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό.

 

 

 

 

 

Προς Τον Πρωθυπουργό 

κ. Κυριάκο Μητσοτάκη  

Κοινοποίηση:Υφυπουργό Δημογραφικής πολιτικής και οικογένειες 

 κα. Μαρία Συρεγγέλα 

Θέλει αρετή και τόλμη...

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,  

στην τραγικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε με τους δημογραφικούς δείκτες να προειδοποιούν για την γήρανση της χώρας μας, πραγματοποιούμε την γενική συνέλευση των τριτέκνων της χώρας μας, της ΟΠΟΤΤΕ. Με αυτή την ευκαιρία αντιπροσωπεία των τριτέκνων της Κύπρου θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συνεχίσουμε τις κοινές δράσεις για το Δημογραφικό, από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Ζητάμε να βρεθούμε μαζί σας και να συμβάλλουμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών αντιμετώπισης της δημογραφικής κατάστασης στην χώρα μας. Η αναγνώριση της πολυτεκνικής ιδιότητας στις τρίτεκνες οικογένειες, η στήριξη των νέων για να κάνουν παιδιά με αντιμετώπιση των αναγκών στη δουλειά, την κατοικία, τις υποδομές. Η ουσιαστική βοήθεια στις οικογένειές να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στη στέγη, τις μεταφορές, την ενέργεια και τα καύσιμα μπορεί να αποτελέσει αφετηρία αντιστροφής του Δημογραφικού κατήφορου. Θέλει αρετή και τόλμη...Ελπίζουμε στην ανταπόκριση σας!

 Υ.Γ.

Θεωρούμε αυτονόητο να σας καλέσουμε και ελπίζουμε να υπάρχει ανταπόκριση, ώστε αντιπροσωπεία της κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να παραστεί στην γενική μας συνέλευση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ώρα 11.30 πμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου. 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου