Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά


Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο άνοιγμα του Σχολείου Αυτοπροστασίας και κατ' επέκταση του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης 2024 του παραρτήματος μας, το οποίο θα γίνει στις 3/2/2024 και ώρα 15:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης.
 

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Ζαφείρης Τρόμπακας ο οποίος αποτελεί και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν έχουν να κάνουν με την ιστορία της ομάδας, τις δράσεις της καθώς και με βασικές συμβουλές επιβίωσης σε ακραίες καταστάσεις.
 

Το διήμερο 3 & 4/2/2024 θα είναι ένα σχολείο αυτοπροστασίας το οποίο είναι ανοικτό και χωρίς κανένα κόστος για το κοινό και τους πολίτες της Ξάνθης.
 

Το πρόγραμμα:
 1ο μέρος: Σάββατο 3/2/2024 ώρα 15:00
 2ο μέρος (συνέχεια): Κυριακή 4/2/2024 ώρα 11:00
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία (Βασιλέως Κωνσταντίνου 1).
 

Για τους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σχολείο και τις δύο ημέρες, εφόσον το επιθυμούν θα δοθεί ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετέ με τη παρουσία σας.
 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του παραρτήματος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου