Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Ο Σύλλογος Τριτέκνων καλεί όσα μέλη του θέλουν να βοηθήσουν στο μάζεμα ελιάς που οργανώνεται από τις «Ομάδες Κοινωνικής Δράσης» να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του συλλόγου 6941617334 ---- 6941617333. Να σημειωθεί ότι για τους τρίτεκνους που είναι άνεργοι και με χαμηλό εισόδημα, κατ’ εξαίρεση, η ποσότητα του λαδιού που αντιστοιχεί στην ποσότητα ελιών που θα μαζέψουν θα δοθεί στους ίδιους. Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εν λόγο δράσης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
(Για το μάζεμα των ελιών τις Κυριακές 3η, 10η , 17η και 24η Νοεμβρίου)
Οι «Ομάδες Κοινωνικής Δράσης» στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου, έχουν συστήσει μια «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης».
Η ομάδα αυτή σε συνεννόηση με την Διοίκηση του γηροκομείου Ξάνθης και τον Δήμο Ξάνθης, θα προχωρήσει στη συλλογή του ελαιόκαρπου, από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους – Δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, αυλές σχολείων, γήπεδα, κλπ) .
Η δράση της συγκομιδής των ελαιών προγραμματίζεται για τις Κυριακές του Νοέμβρη (3, 10,17 και 24) Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.
Όλο το λάδι που θα παραχθεί, θα δοθεί στο Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» για τις ανάγκες των γερόντων.
Παρακαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας (νέοι, ενήλικες, παιδιά, άντρες, γυναίκες) θέλουν να συμμετέχουν στην συλλογή των ελιών να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6946503194 κ. Κομνηνό Γιώργο και στο γηροκομείο τηλ.2541023114.
Ελάχιστος από τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο, μέσα από μια πράξη αλτρουισμού, μπορεί να σημάνει μια σημαντική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Κυρίως όμως να χαρίσει συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, τόσο στους παππούδες, γιαγιάδες του γηροκομείου, αλλά πιστεύουμε και σε όλους όσους συμμετάσχουμε στην μικρή αυτή φιλανθρωπική δράση.
Επίσης όσοι συμπολίτες μας έχουν ελιές σε ιδιωτικά τους κτήματα και θέλουν να τις προσφέρουν στο Γηροκομείο, μπορούν να μας τηλεφωνήσουν στα παραπάνω τηλέφωνα.
Για την “Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης
«Ο Μέγας Βασίλειος»”
Κομνηνός Γιώργος Τηλ: 6946503194 Υπεύθυνος της ΟμάδαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου