Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Σπούδασε στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου-Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ως ένδειξη εκτίμησης και ως επακόλουθο της εισήγησης από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο.) της Κύπρου, είναι στη ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όλα τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ και τις οικογένειές τους:
-          15% Έκπτωση σε όλα τα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών της Ελλάδας
-          2 Υποτροφίες ύψους 50% στα αρχικά δίδακτρα για οποιοδήποτε πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδικά κριτήρια εισδοχής 18/20 στη γενική βαθμολογία απολυτηρίου 
-          5 Υποτροφίες ύψους 40% στα αρχικά δίδακτρα για οποιοδήποτε πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδικά κριτήρια εισδοχής 17/20 στη γενική βαθμολογία απολυτηρίου
-          5 Υποτροφίες ύψους 40% στα αρχικά δίδακτρα για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών
Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω υποτροφίες και μειώσεις ισχύουν εφόσον πληρούνται τα κριτήρια εισδοχής και ισχύουν για εισδοχή τον Οκτώβριο του 2019. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες αφορούν το πρώτο έτος σπουδών ενώ μπορούν να διατηρηθούν και τα υπόλοιπα έτη σπουδών εάν εξασφαλιστεί το 70% της συνολικής βαθμολογίας και 60% σε κάθε μάθημα.
Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα για ολοκλήρωση των πτυχιακών σπουδών σε 3 χρόνια σε μαθητές που έχουν εξασφαλίσει γενικό βαθμό απολυτηρίου 18.5/20 και με IELTS 6.0 (ή αντίστοιχη βαθμολογία σε άλλη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση γνώσης αγγλικής γλώσσας).
Όσον αφορά όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus σημειώνουμε ότι μπορούν να παρακολουθηθούν σε πλήρη φοίτηση (full time) διάρκειας ενός χρόνου ή σε μερική φοίτηση (part time) διάρκειας δύο ετών, και σε ευέλικτα ωράρια για τους εργαζόμενους φοιτητές.   
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, έχοντας πάρει πλήρως την Τελική Άδεια Λειτουργίας του καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA), προσφέροντας διπλά πτυχία με αυτόματη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προσδίδοντας ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του, σε μια ομολογουμένως δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας. 
Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να αποστείλει τα στοιχεία του/της στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@uclancyprus.ac.cy με την ένδειξη «Υποτροφίες ΟΠΟΤΤΕ» και Υπεύθυνος Λειτουργός θα επικοινωνήσει με τον κάθε ενδιαφερόμενο/η για περαιτέρω πληροφορίες. Διασαφηνίζεται ότι οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν μόνο για νεοεισερχόμενους φοιτητές και δεν μπορούν να συνδυαστούν και/ή να προστεθούν σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή υποτροφία.
Για οποιεσδήποτε απορίες ή/και διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα εισδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, στο τηλέφωνο 24 69 4000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@uclancyprus.ac.cy.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση,
Λούκας Αλαμπρίτης
Corporate Development Manager
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου