Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


1     Ταυτότητα μέλους.
Η επίδειξη της ταυτότητας είναι απαραίτητη για την παροχή έκπτωσης από έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα για τον Νομό Ξάνθης, οι επιχειρήσεις που μας παρέχουν έκπτωση αναφέρονται στον σύνδεσμο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, στην ιστοσελίδα μας www.triteknoixanthis.gr .   
Επιπλέον με την επίδειξη της κάρτας μέλους και του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, τα μέλη μας έχουν δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης έχουν μειωμένη τιμή κατά περίπτωση σε λαογραφικά μουσεία, σπήλαια κτλ.  
2.     Βεβαίωση μέλους.
Η βεβαίωση μέλους που χορηγεί ο Σύλλογος χρησιμοποιείται για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, για παροχή καυσόξυλων στην ορεινή περιοχή, για αγορά αυτοκινήτου απαλλαγμένου από τέλη ταξινόμησης, για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις, για την αίτηση μεταγραφής σε άλλο ΑΕΙ κτλ.
3.     Ο Σύλλογος βραβεύει κάθε χρόνο με χρηματικό ποσό όλους τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ ανεξαρτήτως οικογενειακού εισοδήματος.
4.     Από φέτος βραβεύονται με χρηματικό ποσό και οι αριστούχοι των γυμνασίων (βαθμός 18,5 και πάνω) και των λυκείων (βαθμός 18 και πάνω) ανεξαρτήτως οικογενειακού εισοδήματος.
5.     Κατά περιόδους ο Σύλλογος συμμετέχει σε προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας σε συνεργασία με διάφορους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια, Μητρόπολη, Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας κτλ) βοηθώντας τρίτεκνες οικογένειες. Ανάλογα με το πρόγραμμα υπάρχουν και διαφορετικά κριτήρια για την ένταξη μιας οικογένειας π.χ. για τα αποσυρόμενα φρούτα απαιτείται εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό μέχρι 14000 και τρία προστατευόμενα παιδιά.
6.     Διοργάνωση εκδρομών, στις οποίες τα μέλη του συλλόγου ανεξαρτήτως οικογενειακού εισοδήματος συμμετέχουν με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση.
7.     Ο Σύλλογος κατά διαστήματα μαζεύει ρούχα και τρόφιμα τα οποία μοιράζονται σε τρίτεκνες οικογένειες που χρήζουν άμεσης βοήθειας.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου