Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε οικογένειες τριτέκνων που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας την Πέμπτη 21/12 πραγματοποιήσαμε τις παρακάτω δράσεις. 

Α) Διανομή σε 25 οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων δωροεπιταγών αξίας 30 ευρώ για αγορά προϊόντων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ. Τις επιταγές χορήγησε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

Β) Διανομή δεμάτων τροφίμων σε 25 οικογένειες. Τα τρόφιμα αυτά συγκεντρώθηκαν από προσφορά
του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, από δωρεές  ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και από χρήματα  του συλλόγου μας. 

Οι παραπάνω δράσεις αφορούσαν συνολικά 50 οικογένειες και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με  νέες ανάλογες διανομές κατά την διάρκεια  του έτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο μας

Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

Αλλά και όλους αυτούς που ανώνυμα συνεισέφεραν με τις προσφορές τους στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που κάνουμε. 

   Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί και την νέα χρονιά και επομένως όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να προσφέρετε, στα γραφεία του συλλόγου μας στην Λευκίππου 1-3 (στον πρώην Οργανισμό Καπνού) στο ισόγειο, στις ώρες λειτουργίας μας, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

   Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι τα γραφεία μας θα είναι κλειστά λόγω των εορτών και θα λειτουργήσουν ξανά από την Δευτέρα 08/01/2024. 


 


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου